Stiri Interne

Antonia si Alex Velea nu mai fac nunta vara aceasta

Scris de Ana Kozma

Nu au putut inca sa-si oficializeze relatia din cauza formalitatilor legate de divortul Antoniei de Vincenzo Castellano. Voiau sa se casatoreasca insa in aceasta vara, dar planurile de nunta ale Antoniei cu Alex Velea au fost date peste cap de cauza Pandemiei de COVID-19.

Antonia si Alex Velea nu mai fac nunta vara aceasta

Povestea de dragoste dintre Antonia si Alex Velea a trecut peste nenumarate momente dificile. Cei doi sunt practic dovada vie a faptului ca iubirea adevarata poate depasi orice obstacol. Isi doreau de multa vreme sa devina si in mod oficial o familie, sa se casatoreasca. Acest lucru nu a fost insa posibil din cauza ca divortul Antoniei de Vincenzo Castellano a durat mai mult decat si-ar fi imaginat cineva.

S-ar parea insa ca Antonia si Alex Velea planuiau sa isi uneasca destinele in aceasta vara. Din pacate insa, planurile lor au fost din nou date peste cap. De aceasta data de Pandemia de COVID-19 din cauza careia e foarte putin probabil ca divortul sa se poata finaliza.

Conform declaratiilor unui apropiat al cuplului pentru impact.ro, Antonia si Alex nu isi doreau o nunta grandioasa. Ci una discreta facuta odata cu botezul celor doi copii pe care ii au impreuna.

Pandemia de COVID-19 a adus si restrictii in ceea ce priveste procesele. Astfel ca doar urgentele sunt luate in calcul la momentul actual. Iar cum divortul cu greu poate fi considerat urgenta, cel mai probabil divortul Antoniei de fostul sot nu va fi finalizat prea curand.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine! Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit! Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani. Sincer….o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina….truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Antonia a implinit 31 de ani. Cum arata la inceputul carierei!

Scrie un comentariu