Stiri Interne

Cum i-a influentat stilul lui Beyonce cariera Antoniei

Scris de Administrator

Antonia, frumoasa jurata a show-ului “KIDSing”, ce va incepe in toamna, la Kanal D, este o mare admiratoare a lui Beyonce si a fost influentata de celebra artista de-a lungul carierei muzicale.

beyonce-antonia

Antonia, una dintre cele mai de succes artiste din peisajul muzical autohtin, marturiseste ca idolul ei este Beyonce si ca a fost influentata de-a lungul timpului, de stilul celebrei artiste.

“Queen B forever! Beyonce este pentru mine un artist complet, o apreciez pentru modul in care a reusit sa-si construiasca o cariera extraordinara”, a spus Antonia despre modelul ei.

Desi are deja are un succes urias atat in tara, cat si peste hotare, frumoasa jurata de la KIDSing e constienta de faptul ca succesul trebuie construit pas cu pas, in continuare.

“Sunt mai multe lucruri care fac diferenta cand e vorba de un succes real: talentul, munca, perseverenta. Foarte importanta este si echipa care sa te sustina”, a adaugat Antonia.

kidsing-juriu

Antonia face parte din juriul “KIDSing” alaturi de Gabriel Cotabita si Wilmark. Cele mai bune voci de copii din Romania vor fi alese in cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din Romania – “KIDSing”! Unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor va lansa viitoarele vedete ale Romaniei si va fi difuzat din toamna la Kanal D!

Scrie un comentariu