Stiri Interne

Antonia intra in concediu prenatal din cauza sarcinii dificile

Scris de Alexandru Manea

Antonia a decis sa intre in concediu prenatal si sa nu mai sustina concerte in ultimele luni de sarcina. Totul se datoreaza faptului ca sarcina este cu mult mai dificila decat cele doua de pana acum. Iata ce spun apropiatii artistei.

antonia-sarcina

Antonia intra in concediu prenatal. Prin urmare, nu va mai sustine concerte in lunile care urmeaza, artista fiind precauta pentru a-si proteja sarcina, si asa confruntata cu multe probleme. Conform spuselor sale, este cea mai dificila de pana acum.

“M-am simtit rau la inceput, dar incep sa ma simt din ce in ce mai bine. Nu am avut complicatii, sunt foarte OK, sunt sanatoasa, doar ca starea mea a fost asa si asa, stii cum se zice ca fiecare sarcina difera”, a declarat artista recent.

antonia-gravida-2

Totusi, conform Libertatea, Antonia pare sa se fi grabit sa ramana prea devreme insarcinata si ca ar fi trebuit sa mai astepte sa treaca ceva timp de la nasterea lui Dominic.

Medicul ei i-ar fi spus sa evite o a treia sarcina in perioada imediat urmatoare dupa cezariana suferita la sfarsitul anului 2014. Antonia a ascultat pana la un anumit punct, insa la inceputul acestui an a ramas din nou insarcinata, confruntandu-se cu stari de rau si diverse complicatii.

Antonia, la a treia si ultima cezariana! Iata ce i-au spus medicii!

Scrie un comentariu