Stiri Interne

Antonia, din nou in FHM! Fara Photoshop, spun editorii!

Scris de Alexandru Manea

Antonia apare pe coperta noului numar al revistei FHM. Pentru pictorialul din interior, artista a pozat mai „decoltata” decat a facut-o sau o va face vreodata. Asta ne asigura chiar editorii publicatiei. Iata ce au de spus la adresa solistei.

antonia-fhm-2014

Antonia a fost desemnata in trecut cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM, editia romaneasca. Solista revine pe coperta publicatiei cu un pictorial in care apare, asa cum spun editorii, mai „decoltata” decat a facut-o sau o va face vreodata.

Artista poarta doar lenjerie intima neagra si isi acopera bustul cu bratele.

„V-o prezentam pe fata asta asa cum n-ati mai vazut-o, n-o mai vazuseram nici noi (la precedentele aparitii din revist) si nici n-o s-o mai vedeti, intrucat mai decoltata de atat va zicem onest ca nu mai pupam!”, declara editorii revistei.

Mai mult, ei sustin ca fotografiile nici nu au fost prelucrate excesiv in Photoshop, asa cum poate se intampla in cazul altor vedete, intrucat Antonia detine o frumusete naturala ce nu are nevoie de „ajustari”.

„Antonia n-are nimic de ascuns si ni se dezvaluie in voie, cu linistea pe care ti-o da faptul ca arati bine si stii ca arati bine, fara sa-si dea cineva doctoratul in Photoshop pe pozele tale”, au declarat reprezentantii revistei.

nicoleta-casnica-masterchef-playboy

Fosta casnica de la MasterChef a pozat pentru Playboy

In aceeasi luna, pe coperta revistei „concurente”, Playboy, apare Andreea Nicoleta Matea, cea de-a doua casnica de la MasterChef. Aceasta apare complet dezbracata, acoperindu-si zonele intime doar cu un… sort minuscul de bucatarie.

Scrie un comentariu