Stiri Interne

Antonia, greseala prin care a „pierdut-o” pe fiica ei, Maya

Scris de Alexandru Manea

Antonia recunoaste ca cea mai mare greseala pe care a facut-o, ce-i drept, din naivitate, a fost sa isi lase fiica sa mearga, vara trecuta, la bunicii ei din Italia.

antonia-fiica-custodie

De atunci micuta nu a mai revenit in Romania, iar in prezent artista se lupta in instanta pentru a obtine custodia acesteia.

“Greseala mea a fost ca am lasat-o pe Maya sa plece acum sase luni. Atunci, mi s-a parut normal sa o trimit la bunici si la Vincenzo, am vrut sa fie bine pentru ea, sa nu o afectam emotional. O separare este grea pentru un copil si intentia mea a fost aceea de a ne intelege, sa o avem pe fetita la noi, pe rand.

vincenzo-antonia-maya-proces

Insa, de cand Maya a plecat la fostii mei socrii, ei nu au mai lasat-o sa vina acasa, iar lucrul acesta imi rupe inima pentru ca micuta reprezinta totul pentru mine”, a declarat Antonia pentru WOWbiz.ro.

Solista subliniaza ca are de gand sa isi creasca fetita alaturi de Vincenzo, chiar daca nu mai sunt casatoriti. „Am sa lupt pentru ea cu toate fortele si sper ca fostul meu sot sa ma inteleaga. Nu am sa il indepartez de Maya, ci o vom creste in continuare impreuna”, a adaugat artista.

Scrie un comentariu