Evenimente News

Antonia, Ellie White, Wanda, Jojo si Amalia Nastase, printre vedetele prezente evenimentul Pas du Tout!

Scris de Christian Stan

Colectia primavara – vara 2013 a brandului Pas du Tout – Ange Déchu – a fost lansata in lumina reflectoarelor intr-o prezentare de moda organizata la Restaurantul Diplomat, alaturi de numeroase vedete, stilisti, fashion bloggeri si reprezentanti ai revistelor de moda.

Antonia
Ellie White

Amalia Nastase si Madalina Dorobantu

Wanda

Design-ul avangardist al colectiei, taieturile arhitecturale ale hainelor, linia minimalista si varietatea incredibila a texturilor si materialelor se impletesc in tinutele structurate din hârtie creponata, din voal de matase in degradeuri subtile, organza, bumbac, jersey de matase, pene, in patat, in degrade si peliculizat, completate de texturile fabuloase: piele croco emboss, piele vintage maro, piele zdrentuita ivory ale jachetelor din piele.

EP1C4535

EP1C4778

EP1C4792

“Ange Déchu” a fost gândita de designer ca o colectie rafinata dar in acelasi timp prietenoasa, de haine pentru barbati si femei, in tonuri minimaliste de alb si negru, cu accente discrete de pasteluri pudrate care degaja un aer dark-chic, sofisticat, cool fara sa fie agresiv.

Adriana Chiper

Alexandru Popescu si Roxana Voloseniuc

Ana Maria Morodan

Andreea Constantin

Daiana Anghel si Stephan Pelger

Andrei Iovu si Lil Bulgac

Madalina Dorobantu: „”Ange Déchu” este cea de a treia colectie a brandului Pas du Tout dupa „Urban Warrior” si „Diner en Noir”. Aceasta isi propune sa te scoata din anonimat si sa te transforme intr-un personaj de nuvela fantastica. “Ange Déchu” va deveni refrenul tau preferat vara aceasta, asta ne dorim eu si echipa mea. Pas du Tout imagineaza haine pe care nu le vei purta pur si simplu. Sunt haine care te vor purta si care iti vor spune povestea.”

Alin Galatescu

Vali Barbulescu

Veronica Pascu si Adrian Dura

Diana Tofan (H&M)

Printre vedetele prezente la eveniment care au purtat tinute Pas du Tout s-au numarat: Amalia Nastase, Jojo, Antonia, Roxana Voloseniuc, Mirela Bucovicean si Razvan Firea.

Colectia este disponibila in showroom-ul Pas du Tout din Str. Amiral Constantin Balescu si in magazinele: THE PLACE Concept Store (Calea Dorobanti 102-110) si ENTRANCE Shop (Str. Ion Brezoianu 23-25).

Scrie un comentariu