News

Antonia de la X Factor a ajuns la Urgenta

Scris de Administrator

Prima gala live X Factor i-a coplesit de-a dreptul pe concurentii megashow-ului. Emotiile puternice si-au spus cuvantul la momentul deciziei, Antonia a incercat sa isi mascheze starea de rau de pe scena, insa la sfarsitul serii concurenta a avut nevoie de ingrijri medicale. Mihai Morar, mentorul sau a mers cu ea la Urgenta.

Finalistii X Factor au oferit un adevarat spectacol la prima gala live a megashow-lui. Decorul grandios, cea mai mare scena de sticla din Romania a rasunat de voci extraordinare si a vibrat in ritmul unor coregrafii de senzatie. Pe aceasta scena au pasit artisti in devenire, care se comportau insa ca devarate super staruri.

Emotiile puternice si trairile intense si-au spus cuvantul la momentul deciziei. Minute bune, finalistii X Factor au asteptat cu sufletul la gura deznodamantul primei gale live. Desi a incercat sa isi mascheze cum a putut mai bine sentimentele, la sfarsitul serii de duminica, Antonia a plecat direct la spital. 

Desi tanara nu a vrut sa spuna ce i s-a intamplat, echipa a vrut sa se asigure ca nu are nicio problema, fapt pentru care a apelat la ajutorul medicilor ce i-au recomandat Antoniei sa aiba grija la alimentatie si sa se odihneasca. Concurenta a ascultat sfatul lor, iar de ieri a inceput pregatirile pentru urmatoare gala X Factor, de sambata.

Mihai Morar, mentorul sau, a insotit-o pe Antonia la spital, vrand sa se asigure ca va fi bine. „Am decis sa mergem cu ea la Urgenta pentru a fi siguri ca nu sunt probleme. Confortul emotional al concurentilor din categoria mea este foarte important pentru mine. Emotiile sunt inerente in astfel de situatii, insa  incerc sa ii ajut sa le depaseasca. Acum este bine si va pregateste o surpiza de zile mari pentru gala viitoare”.

Tema celei de-a doua gale live X Factor, difuzata de Antena 1 sambata, 5 noiembrie este: muzica romaneasca. Concurentii vor interpreta melodii din repertoriul artistilor din tara noastra, dar si de aceasta data melodia pe care o vor avea de cantat le va fi data de mentorul lor.

De decizia mentorului in ceea ce priveste melodia aleasa, dar si de modul in care 11 concurenti ramasi in concurs vor reusi sa conviga telespectatorii ca merita sa le acorde voturile lor, depinde deznodamantul celei de-a doua saptamani de gale live X Factor.

Cristian Parmac este cel care a parasit competitia, insa a facut-o cu fruntea sus, in apaluzele juratilor, colegilor si publicului. Decizia finala i-a aprtinut Paulei Seling si, desi prestatia lui Cristian duminica, la momentul salvarii, a fost foarte buna, Paula nu a fost convinsa ca are sanse mai departe.

Tensiunea creste pe masura ce numarul lor devine tot mai mic. Cum vor evolua in continuare, telespectatorii vor putea vedea urmarind in fiecare sambata de la 20.20 si duminica, de la 21.45, galele X Factor live..

Scrie un comentariu