Stiri Interne Video

Antonia a implinit 31 de ani. Cum arata la inceputul carierei!

Scris de Ana Kozma

Zilele trecute, Antonia si-a sarbatorit ziua de nastere! Artista a implinit 31 de ani si a primit o multime de urari aniversare pe retelele de socializare. Va mai amintiti insa cum arata aceasta la inceputul carierei?

Antonia a implinit 31 de ani. Cum arata la inceputul carierei!

Weekend-ul trecut, mai exact pe data de 12 aprilie, Antonia a implinit 31 de ani. Artista si-a petrecut ziua de nastere in izolare. Alaturi i-au fost Alex Velea si cei doi copii ai lor, Dominic si Akim. Din cauza pandemiei de Coronavirus, fiica sa Maya, aflata in Italia, i-a putut fi alaturi doar prin intermediul aplicatiilor de video call.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthdayyyyy @antonia ! I’m pretty sure that of all the birthday wishes you get, mine will be the wishiest! 🤪😘

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

De ziua ei, Antonia a primit urari foarte frumoase pe retelele de socializare. Atat din partea lui Alex Velea, cat si din partea unor bune prietene precum Inna sau Giulia Anghelescu.

Antonia a devenit faimoasa abia prin 2010, dupa ce a lansat hitul Morena. Insa, cu doi ani inainte, si-a incercat norocul in muzica printr-un featuring de care nu isi mai aminteste aproape nimeni.

Este vorba de piesa Roses on Fire, pe care o canta alaturi de proiectul Pink Room. Clipul a fost filmat atunci pe strazile Bucurestiului si este departe de calitatea productiilor sale ulterioare. Antonia apare cantand si dansand in centrul orasului, la volanul unui taxi, ori pe panouri publicitare montate pe cladirile metropolei. Dincolo de calitatea mediocra a clipului, un lucru este cert: vedeta era la fel de frumoasa ca si in prezent.

Ce fac Antonia si Adelina Pestritu la Silhouette pentru un corp perfect

Scrie un comentariu