Stiri Interne

Antena 1 importa tot! Vacanta Mare, SRC si multe alte vedete migreaza spre Baneasa!

Scris de Alexandru Manea

Pe piata media au loc, mai nou, transferuri de senzatie, iar castigatorul este Antena 1. Din ce in ce mai multe vedete si formate consacrate migreaza spre televiziunea din Baneasa. Iata cele mai recente achizitii.

src-horia-varlan-vacanta-mare-antena-1

Situatia incerta din trustul Pro face ca multe vedete si formate TV consacrate sa migreze ori spre Kanal D, ori spre Antena 1. Spre cea din urma au plecat, mai nou, branduri cunoscute, parand ca televiziunea din Baneasa este pe cale sa acapareze tot.

Conform Click, regizorul Iura Luncasu si producatorul executiv Alex Cseh, cei care au excelat ani la rand pe platourile din Buftea, migreaza spre Antena 1.

De numele lor se leaga cele mai de succes seriale si telenovele romanesti si este de asteptat sa vedem astfel de productii de acum inainte la Antena 1. Mai mult, Iura Luncasu regizeaza si noul sezon „iComedy”.

Alex Cseh va produce multe din show-urile din Baneasa, unul dintre acestea fiind „JuniorChef”, ce va avea premiera anul acesta.

Serviciul Roman de Comedie „revine” la Antena?

Dupa ani buni petrecuti in Pro, echipa „Serviciului Roman de Comedie” (SRC) este pe cale sa se „intoarca” la Antena. Spunem „sa se intoarca”, intrucat o parte din echipa a lucrat in urma cu multi ani in Baneasa ca si „Divertis”.

Horia Varlan paraseste Prima TV

Horia Varlan, realizatorul emisiunilor cu tenta culinara de la Prima TV, a semnat cu Antena 1 pentru a fi membru al juriului in noua emisiune de divertisment „JuniorChef”.

Este de asteptat ca multe nume cunoscute sa migreze si spre Kanal D, postul TV considerat cel mai sigur de pe piata media romaneasca la ora actuala.

Scrie un comentariu