Stiri Interne

Antena 1 reia Burlacul. Cine va prezenta noul sezon!

Scris de Ana Kozma

Revenirea pe micul ecran a reality show-ului Burlacul de la Antena 1 este din ce în ce mai aproape. Dacă numele Burlacului rămâne încă un mister, iată că identitatea prezentatorului a fost deja dezvăluită!

Antena 1 reia Burlacul. Cine va prezenta noul sezon!

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește intens de relansarea reality show-ului Burlacul. Nu se știe încă cine va fi protagonistul emisiunii, bărbatul care speră să-și găsească marea iubire printre concurente. A fost însă dezvăluită identitatea prezentatorului. Este vorba despre Răzvan Fodor, cel care alături de Sorin Bontea a câștigat cel mai recent sezon Asia Express.

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă. Ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva. Că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească. Pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent. Iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, declară Răzvan Fodor.

Emisiunea Burlacul a mai fost prezentată în trecut de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. S-a bucurat de un mare success între anii 2010 – 2015, dar apoi a dispărut din grila Antena 1. Burlacii din trecut sunt:

Cătălin Botezatu

Edward Popescu Strohlen

Vladimir Drăghia

Sergiu Barboni

Bogdan Vlădău

Andrei Andrei

Se relanseaza “Burlacul” la Antena 1. Va fi un fel de “Puterea Dragostei”?

Scrie un comentariu