Stiri externe

Culisele aniversarii de 100 de ani a lui Kirk Douglas

Scris de Administrator

Actorul a implinit vineri 100 de ani si a marcat aceasta ocazie alaturi de membrii faimoasei sale familii si de prieteni de la Beverly Hills Hotel, in California.

Fiul lui Douglas, Michael, si nora Catherine Zeta-Jones au fost insotiti de copiii lor, Dylan Michael si Carys Zeta. Si desigur, de sotia lui Douglas, Anne.
kirk-douglas-birthday-2Peste 100 de oaspeti, printre care comediantul Don Rickles, regizorii Steven Spielberg si Jeff Kanew, au participat la evenimentul din salonul unde Douglas si-a sarbatorit ziua de nastere.
kirk-douglas-birthday-3 Incaperea a fost decorata cu poze din copilaria lui Douglas, iar clipuri cu cele mai bune filme ale lui, „Spartacus,” „Lust for Life,” si „Paths of Glory”, au rulat pe durata petrecerii.

Inainte ca Zeta-Jones sa aprinda 12 lumanari pentru tort si sa cante „La multi ani!”, Michael si ceilalti invitati au ciocnit un pahar cu sarbatoritul.
kirk-douglas-birthday-4„Este incredibila a treia parte a vietii lui tata. Dupa toate reusitele profesionale, a fost un punct in viata cand a infruntat invidii, si-a pierdut un fiu si a supravietuit unui accident de elicopter, ceea ce este extraordinar”, a comentat Michael.

Scrie un comentariu