Stiri externe Video

Angelina Jolie, vizită surpriză în Ucraina. Evacuată de urgență după o amenințare cu rachete!

Scris de Ana Kozma

Angelina Jolie a bifat o vizită surpriză în Ucraina chiar zilele trecute. Celebra actriță a fost adăpostită de urgență după ce au pornit sirenele care anunță de obicei amenințări cu rachete. Iată ce s-a întâmplat.

Angelina Jolie, vizită surpriză în Ucraina. Evacuată de urgență după o amenințare cu rachete!

Impresionată de momentele extrem de dificile pe care le traversează această țară sub atacurile ruse, Angelina Jolie a vizitat Ucraina. Actrița este ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați.

Vizita ei surpriză în Ucraina a fost întreruptă de o amenințare cu rachete. Angelina Jolie a fost evacuată de urgență dintr-o clădire după o amenințare cu bombă. S-a întâmplat în momentul în care au pornit sirenele care anunță de obicei amenințări cu rachete.

Angelina Jolie, vizită surpriză în Ucraina. Evacuată de urgență după o amenințare cu rachete:

În mediul online au apărut imagini cu actrița care se deplasează către un adăpost alături de echipa ei, în timp ce sirene antiaeriene răsună pe fundal.

Îmbrăcată modest, Angelina a stat de vorbă cu mai mulți ucraineni în timpul acestei vizite surpriză la Liov. Această vizită vine ca un mesaj de solidaritate al vedetei cu poporul atât de greu încercat sub invazie rusă.

Încă de la începutul războiului, Angelina Jolie s-a implicat în trimiterea de ajutoare către refugiați. De asemenea, a vizitat un spital din Italia în care sunt internați copii din Ucraina.

De ce este Angelina Jolie model de perfecțiune pentru femeile care cer intervenții estetice

Scrie un comentariu