Stiri externe Video

Angelina Jolie da in judecata Daily Mail pentru publicarea unei inregistrari in care apare drogata!

Scris de Christian Stan

O inregistrare video de 16 minute care o prezinta pe Angelina Jolie discutand la telefon cu tatal ei, in perioada in care era dependenta de heroina, face inconjurul internetului. Actrita apare avand ochii rosii si bratele ciuruite de injectii. Inregistrarea a fost facuta publica de The National Enquirer si a fost preluata de Daily Mail, iar acum actrita a inceput formalitatile pentru a da in judecata publicatia britanica.

o-ANGELINA-JOLIE-570

Scandal mare intre Angelina Jolie si publicatia britanica Daily Mail, care a preluat in aceasta saptamana un subiect al tabloidului american The National Enquirer despre perioada in care actrita era dependenta de heroina. The National Enquierer, care a mai publicat in trecut articole despre perioada in care Angelina era dependenta de heroina si poze concludente, a reluat subiectul si a adaugat un video de 16 minute, realizat in 1999 de Franklin Meyer, care a fost dealer-ul de droguri al Angelinei. Actrita era filmata discutand la telefon, pare-se, cu tatal ei. Angelina apare cu ochii rosii si mainile atrofiate, ciuruite de intepaturi.

Pentru ca Daily Mail a preluat subiectul si l-a tinut pe prima pagina vreme de cateva ore, Angelina Jolie a hotarat sa ia atitudine impotriva publicatiei britanice si considera publicarea acestei inregistrari drept o incalcare violenta a dreptului la viata privata.

Jolie, care este acum Ambasador UN, a fost foarte sincera cu privire la experientele ei din trecut cu stupefiantele. Aceasta a acordat un interviu concludent pentru The Mirror, in anul 1996. „Am experimentat aproape toate drogurile posibile: cocaina, ecstasy, LSD si drogul meu favorit, heroina”.

Scrie un comentariu