Stiri externe

Angelina Jolie, prima aparitie in public de la extirparea ovarelor! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Angelina Jolie a avut prima aparitie in public dupa ce a anuntat ca a recurs la operatia de extirpare a ovarelor pentru a preintampina declansarea si raspandirea cancerului. Iata cum s-a prezentat artista in fata a milioane de fani.

angelina-jolie-kids-choice-award-2

Angelina Jolie a avut prima aparitie in public, de cand s-a anuntat ca si-a extirpat ovarele, ca masura de preventie a aparitiei si raspandirii cancerului.

Actrita a participat la gala de premii Kids Choice Awards, alaturi de copiii sau, Shiloh si Zahara.

angelina-jolie-kids-choice-award-4

Vedeta a purtat o rochie neagra, fara maneci, si a urcat pe scena pentru a primi premiu pentru rolul sau din Maleficent („cel mai bun rol negativ”), si a tinut un discurs motivational pentru milioanele de tineri care urmareau show-ului.

angelina-jolie-kids-choice-award-3

Angelina a subliniat ca in copilarie era un copil diferit, retras, incordat, care intampina probleme de integrare alaturi de cei de varsta ei. A mentionat insa ca, privind acum in urma, a constatat ca a fi diferit este, in esenta, un lucru foarte bun.

„Atunci cand cineva va spune ca sunteti diferiti, doar zambiti si tineti capul sus, fiti mandri!”, le-a transmis actrita celor care urmareau gala de premii.

Angelina Jolie a suferit recent o interventie chirurgicala prin care i-au fost extirpate ovarele, dupa ce medicii au detectat posibili markeri biologici ai unei forme de cancer incipiente.

In urma cu cativa ani, cea considerata cea mai frumoasa actrita din lume a recurs la o alta inteventie socanta, extirpandu-si ambii sani, pentru a preintampina aparitia si raspandirea cancerului, avand in familie mai multe cazuri de decese din cauza acestei maladii.

Scrie un comentariu