News Stiri externe

Angelina Jolie, in pericol sa piarda custodia copiilor. Iata ce s-a intamplat!

Scris de Christian Stan

Angelina Jolie are custodia deplina a celor sase copii, insa actrita este acum in pericol sa o piarda. Un judecator o obliga acum pe Jolie sa-i acorde mai mult timp lui Brad Pitt pentru a-si vedea copiii, mai ales ca actrita filmeaza toata vara pentru „Maleficient 2” in Anglia.

Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in plin proces de divort, insa actrita a refuzat sa-si lase copiii prea multa vreme in compania tatalui. Brad Pitt contraataca si a obtinut sprijinul instantei de judecata, care considera ca „nu este indicat pentru copiii ca acestia sa nu aiba deloc o relatie cu tatal lor”.

Drept urmare, sub amenintarea pierderii dreptului la custodie deplina, Angelina Jolie se vede acum incoltita de lege pentru a-i deschide usa casei lui Brad Pitt. Mai mult, instanta i-a ordonat Angelinei sa-i dea lui Brad Pitt numerele de telefon ale copiilor, astfel incat acesta sa-i poata suna si sa le poata scrie mesaje fara niciun fel de restrictie.

Avand in vedere ca Angelina filmeaza toata vara in Anglia la pelicula „Maleficient 2”, instanta i-a obligat ca acestia sa stabileasca telefonic perioadele de timp pe care le vor petrece impreuna cu copiii lor.

Brad Pitt isi va vedea copiii la Londra, acolo unde Angelina a inchiriat o casa. Acesta va petrece 10 zile cu copiii sai, incepand de la mijlocul lunii iunie. Instanta i-a dat dreptul sa petreaca patru ore pe zi cu unul sau doi copii in aceasta perioada. Din 27 Iunie pana la 1 Iulie, Brad Pitt ii va lua pe copiii cu el vreme de 10 ore pe zi, iar intre 8 si 14 Iulie isi va vedea copiii cate 4 ore pe zi.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu