Stiri externe Style Judgement

Angelina Jolie, Madalina Ghenea sau Catrinel Menghia? Care a fost mai frumoasa la premiera Maleficent?

Scris de Ana Kozma

Trei dive celebre au fost prezente la premiera din Roma a peliculei Maleficent. Este vorba despre Angelina Jolie, Madalina Ghenea si Catrinel Menghia. Care dintre ele a fost mai frumoasa pe covorul rosu?

Angelina Jolie, Madalina Ghenea sau Catrinel Menghia? Care a fost mai frumoasa la premiera Maleficent?

Recent a avut loc, la Roma, premiera peliculei Maleficent: Mistress of Evil, care o are pe Angelina Jolie in rolul principal. Bineinteles ca aceasta nu a lipsit de la eveniment, ins ape covorul rosu si-au facut aparitia si doua romance celebre in Italia. Este vorba despre Madalina Ghenea si Catrinel Menghia.

Angelina Jolie a fost insotita pe red carpet de fiicele sale, Shiloh si Zahara, si a purtat o superb rochie neagra, cu decolteu adanc, care i-a pus in valoare silueta impecabila.

Tot o rochie neagra a ales si Catrinel Menghia, care a fost insotita la premiera de regizorul Massimiliano di Lodovico, iubitul ei si totodata barbatul care a facut-o pentru prima oara mamica.

De parca s-ar fi vorbit intre ele si nimic altceva, Madalina Ghenea a optat la randul ei pentru o rochie neagra cu decupaje indraznete, atragand privirile tuturor atunci cand a pasit gratioasa pe covorul rosu.

Fiica Angelinei Jolie se transforma in… Brad Pitt

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

 

View this post on Instagram

 

#angelinajolie #angelinajolierome #rom #rome #nasirasbirthdaytrip #romeAsne #roma #رم #ig_rome

A post shared by دخت ثريا 🐺 (@asne_najafizada) on

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu