News

Inelul de logodna al Angelinei Jolie a costat 250.000 de dolari si a fost realizat intr-un an!

Scris de Christian Stan

De cand a confirmat vestea ca se va casatori in aceasta vara, Angelina Jolie nu isi mai da jos de pe deget inelul de logodna. Bijuteria este rodul unui an de munca si valoreaza un sfert de milion de dolari.

Angelina Jolie nu se mai desparte de inelul de logodna, care ar fi stat foarte bine in colectia privata de bijuterii a lui Elizabeth Taylor. Inelul nu este unul obisnuit si a fost realizat in decursul unui an de catre bijutierul Robert Procop. Specialistii estimeaza ca inelul valoreaza nu mai putin de 250.000 de dolari.

Cuplul a dezvaluit planurile de casatorie dupa ce Robert Procop a dat o declaratie in care spunea ca a creat inelul de logodna alaturi de Brad Pitt si l-a prezentat intr-o expozitie privata la LA County Museum, in 12 aprilie 2012.

,,Lucrand alaturi de Brad Pitt pentru crearea acestui inel, Robert Procop a marturisit ca diamantul este de cea mai fina calitate si se potriveste perfect pe degetele lungi si subtiri ale Agelinei. De-a lungul procesului, Brad Pitt a ramas implicat puternic, a supravegheat fiecare aspect si detaliu al inelului. Pentru a fi finalizat, s-a lucrat un an, iar Pitt a asteptat pana la momentul perfect pentru a ii oferi aceasta bijuterie speciala Angelinei Jolie”, s-a scris in comunicat.

,,Robert Procop a fost bijutierul privat al Angelinei Jolie mai bine de un deceniu, iar la sfarsitul anului 2010, ei doi au prezentat linia de bijuterii ‘Style of Jolie’. Veniturile castigate au ajuns la copii nevoiasi, prin intermediul fundatiei de caritate pe care actrita a fondat-o”.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna inca din 2005 si au sase copii impreuna, dintre care trei sunt adoptati. Desi cei doi au declarat in trecut ca nu se vor casatori pana cand mariajul gay va fi legalizat in Statele Unite ale Americii, faimosul cuplu s-a decis sa faca pasul cel mare.

Scrie un comentariu