News

Marele eveniment se intampla zilele acestea! Angelina Jolie si Brad Pitt si-au ales verighetele si sunt pregatiti sa mearga la Altar!

Scris de Christian Stan

Dupa sapte ani de relatie si sase copii, se pare ca minunea este pe cale sa se intample! Angelina Jolie si Brad Pitt se vor casatori zilele urmatoare, intrucat actrita si-a ridicat verighetele de la un bijutier din Londra pe 27 noiembrie. Mai mult, Brad Pitt a dat de inteles intr-un interviu recent ca minunea se va intampla in curand.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt pegatiti sa ajunga la Altar. Revista In Touch sustine ca marele eveniment se poate intampla in orice zi, intrucat Angelina si-a ridicat deja verighetele de la o casa de bijuterii din Londra, pe 27 noiembrie.

Mai mult, cu ocazia unor interviuri recente, Brad Pitt a lasat sa se inteleaga ca va urma un mariaj cat de curand. Va fi a doua oara pentru Brad Pitt (care inainte a fost casatorit cu Jennifer Aniston) si a treia oara pentru Angelina Jolie (care anterior a mai fost casatorita cu Jonny Lee Miller si Billy Bob Thorton).

Se specula ca faimosul cuplu urma sa se casatoreasca in luna august, la Castelul Miraval din sudul Frantei, insa din motive nestiute ceremonia nu a mai avut loc.

Scrie un comentariu