News

Angelina Jolie si Brad Pitt, casatorie in secret in ajunul Craciunului?

Scris de Christian Stan

Se pare ca minunea s-au intamplat, intrucat multiple surse dau drept sigur zvonul cum ca Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in Ajunul Craciunului. Cei doi, insotiti de membri familiei, au ajuns in insulele Turks and Caicos din Arhipelagul Caraibe inainte de Craciun, iar acolo sunt gazduiti la vila de vacanta a designerului Donna Karan.

Brad Pitt si Angelina Jolie au devenit sot si sotie! Cel putin asta declara surse de incredere din apropierea cuplului, care sustin ca cei doi si-au legat destinele in cadrul unei ceremonii intime, la care au luat parte doar membri ai familiei.

Se stie ca intregul clan a ajuns in insulele Turks and Caicos din Caraibe inainte de Craciun, iar copiii sunt supravegheati non-stop de 12 dadace. Alaturi de Brad si Angelina se afla si membri familiei lui Brad, tata si mama lui, alaturi de cei doi frati ai actorului.

Se pare ca ceremonia a fost desfasurata la vila de vacanta a Donnei Karan, designerul american fiind buna prietena cu celebrul cuplu. Angelina si Brad s-au logodit anul trecut, in aprilie, iar o nunta se pare ca ar fi fost programata pentru luna august, la un castel din Franta.

Nu s-au casatorit atunci, insa in octombrie, in cadrul unui interviu, Brad Pitt „ameninta” cu o nunta de care nu va stii nimeni.

Scrie un comentariu