Stiri externe

Angelina Jolie are doar 36 kg! Multi se tem ca poate muri!

Scris de Alexandru Manea

Angelina Jolie a slabit ingrijorator de mult. Actrita a ajuns sa cantareasca doar 36 de kilograme, mult sub medie, tinand cont de inaltimea sa, 1,69 metri. Apropiatii sai sunt si mai ingrijorati cu cat vedeta refuza interventia medicilor care i-ar putea salva viata.

Angelina Jolie - Weight, Height and Age

Angelina Jolie a intrat intr-un cerc vicios extem de periculos. Actrita abia daca mai mananca si sufera de tulburari hormonale care au adus-o sub pragul anorexiei. In prezent, vedeta cantareste doar 36 de kilograme, mult sub medie, tinand cont ca are inaltimea de 1,69 metri.

angelina-jolie-slaba-5

Este practic numai piele si os, iar acest lucru se vede cu ochiul liber in cele mai recente fotografii aparute in presa de peste hotare. Apropiatii sai sustin ca actrita se incapataneaza sa nu accepte controlul si sfatul specialistilor si se tem ca acest lucru i-ar putea fi fatal.

angelina-jolie-slaba-3 angelina-jolie-slaba

Mai mult de atat, Angelina Jolie ar fi la un pas de divort. Ea nu se mai intelege mai deloc cu Brad Pitt, iar stresul provocat de situatia delicata din casnicie ii afecteaza si mai mult sanatatea.

brad-pitt-angelina-jolie-divorce-national-enquirer-pp

Divortul ar fi si mai complicat, in conditiile in care cei doi actori au de impartit o avere de 400 de milioane de dolari si custodia celor 6 copii ai lor: Shiloh (9 ani), gemenii Knox si Vivienne (7 ani), Maddox (14 ani), Pax (12 ani) si Zahara (10 ani).

Scrie un comentariu