Stiri externe Video

Angelina Jolie a ajuns spaima nevestelor de la Hollywood! Ce actor are interzis de la sotie sa joace cu ea

Scris de Administrator

Se pare ca, dupa ce l-a facut pe Brad Pitt sa se indragosteasca de ea pe platourile de filmare, pe cand acesta era sotul lui Jennifer Aniston, Angelina Jolie a devenit spaima nevestelor de la Hollywood! Iata ce actor are interzis de la sotie sa joace impreuna cu Angelina!

angelina-jolie

Este binecunoscut felul in care a debutat povestea de dragoste dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Actrita l-a prins in mrejele ei pe Brad pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. & Mrs. Smith”, pe vremea cand acesta era inca sotul lui Jennifer Aniston. De atunci, totul e istorie, iar Angelina Jolie pare ca a devenit spaima nevestelor de la Hollywood, care au ajuns sa le interzica sotilor sa accepte sa joace impreuna cu frumoasa actrita!

Recent, Deborra Lee-Furnes, sotia lui Hugh Jackman, a marturisit ca nu are nicio problema sa-si vada sotul sarutand alte femei in filme, dar ca i-a interzis acestuia sa joace vreodata impreuna cu Angelina Jolie.

hugh-jackman-sotie

„I-am spus agentului sau ca nu are voie sa joace cu Angelina! Sunt sigura ca e foarte draguta si imi place faptul ca promoveaza adoptia”, a declarat Deborra Lee-Furnes.

Si Johhny Depp a avut interzis la Angelina Jolie

angelina-jolie-johnny-depp

Nu este pentru prima oara cand o femeie ii interzice sotului ei sa se apropie prea mult de Angelina Jolie. S-a intamplat si candva prin 2010, cand Johnny Depp a jucat cu ea in pelicula „Turistul”.

johnny-depp-vanessa-paradis

Pe atunci, actorul era casatorit cu Vanessa Paradis, iar aceasta i-a pus in vedere sotului sa nu cumva sa joace vreo scena fierbinte alaturi de partenera sa de platou.

Scrie un comentariu