Stiri externe

Angelina Jolie a ajuns la sediul NATO. Iata ce vrea sa schimbe la nivel mondial!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce s-a intalnit cu Brigitte Macron pentru a discuta despre criza refugiatilor sirieni, Angelina Jolie a ajuns si la sediul NATO din Bruxelles. Iata care a fost scopul vizitei.

Angelina Jolie a ajuns la sediul NATO. Iata ce vrea sa schimbe la nivel mondial!

Angelina Jolie se implica puternic, chiar si la nivel politic, pentru a schimba in bine situatia sociala la nivel mondial. Saptamana trecuta a fost in Iordania pentru a vizita o tabara de refugiati sirieni, apoi s-a intalnit cu Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, pentru a discuta despre criza refugiatilor sirieni la nivel international.

Demersurile actritei au ajuns zilele trecute la un nou nivel. Vedeta a fost prezenta la sediul NATO din Bruxelles pentru a discuta despre campaniile de combatere a violentei sexuale si de sprijinire a victimelor. Violentele sexuale vor fi considerate crime de razboi, in cazul refugiatilor sirieni, astfel ca actrita va colabora strans cu reprezentantii NATO pentru a derula aceasta campanie cu putenic impact international.

Cum s-a imbracat Angelina Jolie pentru vizita cu stilata Brigitte Macron

Cu toti copiii in Paris

Inainte de vizita la sediul NATO din Bruxelles, Angelina Jolie s-a aflat in Paris pentru a se intalni cu Brigitte Macron si a realiza sedinta foto pentru noua sa campanie Guerlain.

In capitala Frantei, actrita a ajuns alaturi de cei sase copii ai sai. Impreuna cu acestia a vizitat muzeul Luvru.

Scrie un comentariu