Stiri externe

Angelina Jolie, 44 kg la 1,69 m înălțime. Ce se întâmplă?

Scris de Ana Kozma

O mulțime de controverse au apărut în jutul siluetei îngrijorătoare a Angelinei Jolie. Actrița a ajuns să cântărească 44 de kilograme la 1.69 m înălțime. Ce se întâmplă cu ea?

Angelina Jolie, 44 kg la 1,69 m înălțime. Ce se întâmplă?

Angelina Jolie este îngrijorător de slabă. A ajuns să cântărească doar 44 de kilograme la o înălțime de 1.69 m. Tabloidele străine scriu că actrița se înfometează. Motivul ar fi stresul cauzat de despărțirea de Brad Pitt.

Acum mai bine de 1 an, o revistă scria că Angelina Jolie s-a înfometat peste o lună. După o călătorie în scop umanitar în Columbia, s-a scris că actrița a fost internată în spital din acest motiv. Se pare însă că lucrurile nu au stat deloc așa, iar știrea a fost o pură învenție.

Câteva luni mai târziu, se scria din nou că Angelina Jolie este doar piele și os după ce și-a trimis fiul cel mare, pe Maddox, la facultate. Din nou, tabloidele titrau că a fost internată pentru a-și recăpăta puterile. Surse din apropiere au dezvăluit că nu suferă însă de o tulburare alimentară și nicidecum nu s-a internat în spital. Din nou, toate aceste știri par să fie unele false.

National Enquirer a scris apoi că Angelina a intrat în greva foamei pentru a obține custodia copiilor. Se scria că ar mânca doar câteva nuci pe zi în speranța că Brad Pitt îi va ceda custodia din milă.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Tot revistele de scandal au spus că Angelina Jolie se înfometează din cauza relațiilor lui Brad Pitt cu alte femei.

Cât costă masca anti-COVID pe care o poartă Angelina Jolie și alte vedete

Scrie un comentariu