Stiri externe

Andy Cohen are Coronavirus. Emisiunea lui a fost suspendata.

Scris de Ana Kozma

Andy Cohen intra in randul celebritatilor testate pozitiv cu noul Coronavirus. Se afla deja in carantina de cateva zile, iar emisiunea sa a fost suspendata!

Andy Cohen are Coronavirus. Emisiunea lui a fost suspendata.

Cea mai noua vedeta testata pozitiv cu Coronavirus este Andy Cohen. Indragitul om de televiziune a postat pe Instagram un mesaj prin care isi informeaza fanii ca este in carantina deja de cateva zile si ca a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Emisiunea lui Andy Cohen, Watch What Happens Live, a fost suspendata pe perioada nedeterminata. Asta chiar daca el avea in plan sa continue sa prezinte show-ul tv de acasa.

„Dupa cateva zile de carantina auto-impusa, zile in care nu m-am simtit prea bine, am fost testat pozitiv cu Coronavirus. Oricat de mult mi-am dorit sa pot prezenta emisiunea de acasa, o punem pe pauza ca sa ma pot concentra pe a ma face bine.

Vreau sa multumesc tuturor medicilor si personalului medical care muncesc neobositi pentru noi. Va sfatuiesc pe toti sa stati in case si sa aveti grija de voi!”, este mesajul scris de Andy Cohen pe reteaua de socializare.

In urma cu cateva zile, Andy dezvaluia ca are un vecin testat pozitiv cu COVID-19.

Vedetele care au fost diagnosticate cu Coronavirus

Scrie un comentariu