Stiri Interne

Andrei Leonte, muncitor necalificat pe santier!

Scris de Administrator

Andrei Leonte a dat pentru o zi scena pe santier, transpunandu-se in pielea unui muncitor necalificat. Artistul a facut acest lucru pentru o cauza umanitara, punand umarul, alaturi de alti voluntari si de Asociatia Habitat for Humanity Romania, la construirea unei case pentru o familie nevoiasa din judetul Buzau.

leonte-santier2

Pentru o zi, Andrei Leonte a fost un muncitor necalificat, dar plin de entuziasm, pe un santier din Buzau, comuna Berca. Artistul a pus umarul, alaturi de voluntarii inimosi si de asociatia Habitat for Humanity Romania, la construirea unei case pentru Loredana Neagu, tanara care, desi traieste la limita subzistentei si locuieste in doua camere saracacioase cu cei doi copii ai sai si inca zece membri ai familiei, nu a ezitat sa duca la politie portofelul cu 1000 de lei gasit pe jos.

leonte-santier1 leonte-santier

„Am aflat din presa de cazul Loredanei, asa ca m-am alaturat cu toata inima voluntarilor si am incercat sa ajut si eu, cat am putut, la constructia casei. Ma bucur ca, incepand cu Craciunul acesta, Sarbatorile vor avea o cu totul alta semnificatie pentru Loredana si copiii ei”, a spus Andrei, care lucreaza deja la o surpriza de Craciun pentru fanii sai.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu