News

Andrei Iordache si iubita lui, Madalina, la un pas de a-si spune ADIO? Iata ce spun apropiatii!

Scris de Christian Stan

Andrei Iordache si Madalina Barbu, una dintre finalistele Next Top Model, au inceput sa formeze un cuplu in urma cu un an de zile, tocmai cand designerul isi celebra ziua de nastere. Relatia celor doi nu a evoluat insa asa cum trebuie, astfel ca Andrei si Madalina sunt pe punctul de a se desparti.

Conform CanCan, relatia dintre Andrei Iordache si modelul Madalina Barbu este pe butuci. Cei doi au fost vazuti impreuna zilele trecute, la Bucharest Fashion Week, acolo unde Andrei a urcat pe catwalk intr-o prezentare de moda. Madalina s-a rezumat in a sta la masa, singura, toata seara, iar in momentele in care si Andrei a fost alaturi de ea abia daca au schimbat cateva vorbe.

Surse din anturajul celor doi dau drept sigura despartirea, intrucat lucrurile nu mai merg bine de cateva luni. Cel nemultumit de modul in care evolueaza relatia lor pare sa fie Andrei Iordache, care avea probabil alte asteptari de la iubita lui.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu