Stiri Interne

Andrei Gheorghe nu mai lucreaza la Pro FM. Iata ce s-a intamplat!

Scris de Alexandru Manea

Andrei Gheorghe nu mai lucreaza la Pro FM. Contractul sau nu a mai fost prelungit, insa fostul prezentator al matinalului crede ca s-a compotat pentru a fi dat afara. Iata pe cine banuie!

andrei-gheorghe-profm

In urma cu doi ani, Andrei Gherghe s-a reintors triumfal la pupitrul radioului Pro FM, unde s-a consacrat in anii 90. Era atunci considerata mutarea anului in media de radio. Contractul i-a expirat insa luna trecuta si nu a mai fost prelungit.

Gheorghe a fost pus pe liber dupa ce studioul Pro FM a fost mutat in sediul Digi, insa considera ca s-a dorit si sa complotat de ceva vreme ca el sa fie inlaturat.

”Chiar in prima zi de la mutarea studioului Pro FM in sediul Digi, am aflat ca ar fi sunat Cosmin Prelipceanu sa intrebe cand voi fi dat afara. Ultimul an la Pro FM a fost putin straniu. Primeam semnale ca voi fi dat afara, ca nu ma vor, chiar a fost un fel de CNA intern. S-a discutat scriptul emisiunii intr-o sedinta. Ce anume am spus intr-o editie, cuvant cu cuvant.”, a declarat Andrei Gheorghe pentru Pagina de Media.

Scrie un comentariu