Stiri Interne

Andrei Gheorghe, in locul Monicai Anghel la Pro FM! Iata cum a primit vestea concurentul lui, Mihai Morar!

Scris de Alexandru Manea

Andrei Gheorghe a semnat cu Pro FM si va modera, incepand din 15 septembrie, matinalul postului de radio, in locul fostei echipe din care facea parte si Monica Anghel. Il va avea ca si concurent pe Mihai Morar. Iata cu a primit vestea acesta din urma.

andrei-gheorghe-mihai-morar-radio

Dupa ani buni in care nu a mai moderat emisiuni de radio si nici de televiziune, Andrei Gheorghe revine pe „frecventa” semnand contract cu Pro FM.

Vedeta va modera, incepand din 15 septembrie, matinalul postului, in locul fostei echipe din care facea parte si Monica Anghel.

Gheorghe urmeaza sa se lupte pentru audienta cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan, concurenta lui de la Radio Zu. Morar a primit, surprinzator, cu pozitivism revenirea lui Gheorghe la radio, scriind pe Facebook:

„Am declarat de zeci de ori ca omul asta m-a facut sa imi doresc sa fac meseria asta. Din toamna asta vom fi concurenti, dimineata de dimineata. Am scris mai sus „omul asta…” Da, pentru ca intr-o piata media plina de roboti, cyborgi, asasini platiti, femei cu barba, barbati cu spume, oamenii de radio sunt cam singurii care au ramas oameni”.

Scrie un comentariu