Stiri Interne

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Scris de Alexandru Manea

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe, unul din cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radio din Romania, a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei din Voluntari seara trecuta. A fost primit un apel la 112 in urma caruia echipele medicale au sosit la domiciliu si au constatat ca decesul survenise cu 12 ore inainte. Andrei Gheorghe murise singur in casa, se pare, din pricina unui stop cardio-respirator. Avea 56 de ani.

Andrei Gheorghe a devenit faimos in anii 90 prin emisiunile “13-14” de care le realiza la Pro FM. S-a nascut in Lipetk, Rusia, a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia rusa-engleza din cadrul Universitatii Bucuresti, si a inceput sa lucreze la Radio Constanta in 1991 ca reporter special si ulterior ca prezentator la Radio Sky Constanta.

Dupa Pro FM, a lucrat la Radio 21 si Radio Total, a prezentat emisiunea “Gheorghe” la Antena 1, „Politica, frate!” si „Am o stire pentru tine!” la Realitatea TV, „Rataciti in Panama”,  la Kanal D, intrand ulterior in sfera politica, fiind consilier al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

Andrei Gheorghe a fost casatorit cu Petruta pana in anul 2014, cu care a avut relatie de 10 ani.

“Iubitul  meu care nu mai esti aici… Ramai doar in inimile noastre. O sa spun despre tine ca esti extraordinar, ca ai trait extraordinar, ai iubit si gresit si facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar… asa o sa ramai in memoria si inimile noastre”, a scris Petruta Gheorghe pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Andrei Gheorghe avea o fiica, Anastasia, de 24 de ani, din relatia anterioara cu Maria, de care s-a despartit in 2007. Petruta, fosta lui sotie, are trei copii din relatia ei anterioara: Maria (19 ani), Katarina (17 ani) si Maximilian (16 ani).

Andrei Gheorghe, lovit de criza: are datorii de 1 milion de euro!

 

Scrie un comentariu