Carusel Stiri Interne

Andrei (Alb Negru) si Sylvia si-au refacut vietile dupa divort

Scris de Alexandru Manea

Andrei Stefanescu a fost surprins, pentru prima data, in public, alaturi de noua lui iubita. Cei doi au iesit in oras alaturi de prieteni, iar paparazzi Cancan i-au fotografiat in premiera. Sylvia, la randul ei, are o relatie stabila, de mai bine de un an de zile, cu Dragos, un tanar inalt si chipes alaturi de care se declara foarte fericita.

andrei-sylvia-relatii

Dupa divortul de anul trecut, Andrei Stefanescu si Sylvia Sirbu au ramas in relatii civilizate, chiar daca, la prima vedere, lumea ar fi crezut ca ar urma o perioada de reprosuri si jigniri in public.

Cei doi si-au continuat viata, impartind bunurile acumulate in perioada casniciei si sau reorientat in viata amoroasa.

Sylvia l-a intalnit, dupa cateva luni, pe Dragos, un tanar inalt si chipes, cu care traieste si in prezent o poveste de dragoste foarte frumoasa. Se inteleg de minune, sunt spontani, romantici, haiosi si recent au petrecut o vacanta de vis in Barcelona care le-a sudat si mai mult relatia.

sylvia-dragos-barcelona-2

 

Pe de alta parte, Andrei Stefanescu a avut, se pare, mai multe relatii cu diverse tinere, dar despre care nu a vorbit in presa mai nimic. Recent, insa, el a fost surprins de paparazzi Cancan.ro in compania noii sale partenere.

Este vorba de o tanara satena cu care a iesit in oras, alaturi de cativa prieteni. Conform sursei, artistul a prezentat-o deja parintilor lui, semn ca are ganduri serioase pentru viitor.

Scrie un comentariu