Stiri Interne

Campania Andreei Marin, nominalizata la Romanian PR Award

Scris de Alexandru Manea

Campania „Coalitia pentru o Noua Preventie 2013”, realizata de fundatia Andreei Marin, „Pretuieste Viata”, alaturi de agentia Rogalski Damaschin Public Relations, a primit sase nominalizari la Romanian PR Award.

andreea-marin-campanie-pr

Andreea Marin, prin fundatia „Pretuieste Viata”, alaturi de agentia Rogalski Damaschin Public Relations, au initiat anul acesta o ampla campanie pentru introducerea unui nou vaccin gratuit pentru copiii nou nascuti din Romania.

Este vorba de “Coalitia pentru o Noua Preventie 2013”, campanie care acum este nominalizata de sase ori la Romanian PR Award.

Proiectele nominalizate la aceste premii se detaseaza prin rigoare, creativitate, inovatie si impact si sunt evaluate de 58 de membri ai juriului international, ce provin din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Franta si Romania.

„Am avut surpriza sa aflu ca suntem de 6 ori nominalizati pentru Campania “Coalitia pentru o Noua Preventie 2013” (realizata de catre Fundatia Pretuieste Viata impreuna cu agentia Rogalski Damaschin Public Relations) . Scopul demersului nostru: introducerea unui nou vaccin gratuit pentru copiii nou nascuti din Romania, suntem tare fericiti de reusita.

andreea-marin-emisiune-32

 

Miscarea noastra este cea mai nominalizata campanie de PR din anul 2013, la categoriile: media relations, public affairs, societate civila, comunicare in domeniul public, comunicarea produselor si serviciilor medicale, buget(-)/creativitate(+).

Pe 20 noiembrie , vor fi anuntate premiile si tot atunci vom sti ce premii a acordat juriul international acestei campanii. Au fost inscrise peste 250 de campanii distincte in aceasta competitie. Ca o singura campanie sa obtina 6 nominalizari este in sine un lucru rar.

Dealtfel, noi am facut multe demersuri benefice in care am pus voluntar imaginatie, timp, efort si suflet, dar este pentru prima data cand avem surpriza acestor nominalizari. Suntem onorati ca echipa, dar stim ca important este ceea ce ramane in urma noastra pe termen lung: mii de copii pentru care sanatatea este un lux , din pacate, vor avea in urma acestei reusite o sansa in plus”, a declarat Andreea Marin, mandra de aceasta realizare.

Scrie un comentariu