News

Andreea Raicu va fi nasa!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu se pregateste sa fie nasa copilului prietenei sale Roxana Voloseniuc, alaturi de care a lansat pe piata DVD-ul “Codul bunelor tinute”.

Andreea Raicu bifeaza inca un gest frumos in viata ei. Se pregateste sa devina parinte spiritual si sa il crestineze copilul prietenei sale, Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei Elle Romania. Impreuna au scos pe piata DVD-ul “Codul bunelor maniere”, cu scopul este de a intitia o campanie a bunului gust in Romania.

„Am 1.75 si 55 de kilograme. Nu stau foarte mult timp in fata oglinzii pentru ca m-am obisnuit sa fac lucrurile foarte repede si nu e necesar sa stau foarte mult. O sa ii botez baietelul Roxanei Voloseniuc. Imi face mare placere sa fiu nasa.”, a spus Andreea Raicu, la Agentul VIP.

In paralel cu viata ei in televiziune, Andreea ajuta de cativa ani o fetita dintr-un centru de plasament cu care a legat o prietenie stransa.

Andreea a intalnit-o pe Maria in urma cu patru ani, in apropierea Craciunului, cand a vizitat Centrul Sf. Macrina, alaturi de colegii de la Prima TV. Maria i-a intrat instantaneu la suflet iar de atunci, in weekendurile libere, Andreea obisnuieste sa le petreaca alaturi de noua ei prietena.

„E un copil minunat, e cel mai cuminte copil din lume, e atat de buna, de toleranta si de inteleapta incat te surprinde, pur si simplu. Petrecem Sarbatorile impreuna, vacantele, ne vedem si in timpul scolii, nu putem sta mult despartite pentru ca ne e dor una de cealalta”, declara Andreea Raicu.

Maria locuieste in centrul de plasament. Are parinti divortati, custodia este detinuta de mama ei, insa nu are puterea financiara de a o creste si nici macar de a o lua acasa de sarbatori.

Scrie un comentariu