News

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc (Elle) le invata pe romance ce inseamna bunul gust vestimentar

Scris de Administrator

Andreea Raicu lanseaza, alaturi de Roxana Voloseniuc, redactor-sef Elle Romania, un DVD de moda si stil intitulat “Codul bunelor tinute”. Scopul este de a intitia o campanie a bunului gust in Romania.

Sub platorma Stylepedia vor avea loc noi evenimente in viitor, care au ca scop sustinerea bunului gust gust, campanie care se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta sau situatie materiala.

“Sa fii modern si stilat nu mai este dezideratul claselor superiore, devenind in ziua de azi o necesitate la fel de importanta precum  bunul gust sau bunul simt. In fiecare zi suntem etichetate de oamenii cu care intram in contact; de ce sa nu transformam acest lucru intr-un avantaj personal?!”, declara Roxana Voloseniuc.
   
DVD-ul  “Codul bunelor tinute“ cuprinde trei capitole:
   
Detoxifierea garderobei – care sunt lucrurile pe care trebuie sa le pastrezi si care sunt cele la care trebuie sa  renunti definitiv;
 
Cele 10 elemente esentiale pe care orice garderoba trebuie sa le contina, dar si caracteristicile pe care trebuie sa le urmaresti  pentru ca aceste obiecte vestimentare sa treaca proba timpului si sa  fie la fel de moderne si peste cativa ani;
 
Dress-code-urile cele mai frecvente si caracteristicile lor.
 
Toate aceste capitole sunt insotite de 140 de tinute exemplificate vizual, dar si de informatii teoretice. Acesta este  punctul forte al DVD-ului si lucrul care il detaseaza de toate produsele de moda de pe piata.
 
“Sigur ca este important sa stii teorie, dar si mai important este sa vezi cum aceasta teorie devine realitate! Stylepedia este un proiect de suflet, in care punem in aplicare  atat cunostintele de moda, dar si experienta noastra de femei cu viata personala, responsabilitati si cariera. In plus, demersul nostru a  pornit din dorinta aprinsa de a fi in pas cu timpurile pe care le  traim, fie ca este vorba de moda sau lifestyle. Ne place sa traim frumos, inconjurate de lucruri si de oameni frumosi!”, spune Andreea Raicu.

Scrie un comentariu