Stiri Interne

Fresh! Andreea Raicu pleaca de la Prima Tv dupa 14 ani de colaborare!

Scris de Administrator

In urma cu doar cateva minute, Andreea Raicu a anuntat, printr-un mesaj postat pe pagina ei oficiala de Facebook, faptul ca la finalul acestui an pleaca de la Prima Tv, dupa 14 ani in care a colaborat cu acest post de televiziune.

andreea-raicu-mana-ghips

Andreea Raicu pleaca de la Prima Tv! Dupa 14 ani de colaborare si numeroase emisiuni, pe care vedeta le-a prezentat la acest post de televiziune, Andreea a hotarat ca a venit momentul sa incerce altceva, lucru pe care l-a anuntat in urma cu doar cateva minute, printr-un mesaj postat pe pagina ei oficiala de Facebook.

„Dragii mei, vreau sa va spun ca la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final. In cei 14 ani cat am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul in care am crescut cu adevarat in televiziune, in care am intrat in lumea atat de frumoasa a divertismentului. Mai tineti minte Big Brother? Megastar? Reuniunea de clasa? Eu nu numai ca tin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci tin minte in detaliu cum au ajuns ele sa devina realitate de la o simpla idee, ii tin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, niste oameni minunati, de la care am invatat o multime de lucruri, alaturi de care m-am bucurat, m-am intristat, ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie, tin minte cu cata emotie asteptam transmisiile live, cat ma impresiona (si inca o face) gandul ca intru in casele a sute de mii de oameni. Le multumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat in tot acest timp.

In acesti 14 ani nu am castigat doar experienta si clipe minunate, ci am castigat si niste oameni care mi-au devenit prieteni si pe care ii voi pastra in viata mea pentru totdeauna”, sunt cuvintele Andreei Raicu.

Vedeta dezvaluie si motivul plecarii ei, acesta constand in faptul ca politica actuala de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si planurile ei de viitor.

„In acest moment insa politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si cu planurile mele de viitor asa ca am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre. Astfel, ma voi implica si mai mult in dezvoltarea revistei mele on-line www.andreearaicu.ro, dar si a celorlalte proiecte conexe: conferintele motivationale “Traieste frumos!”, canalul meu de Youtube si magazinul on-line, liniilor de tricouri, haine si bijuterii care imi poarta numele”, adauga ea.

In plus, Andreea Raicu spune ca nu isi doreste o despartire definitiva de lumea televiziunii si ca asteapta noi oferte in acest sens.

„Aceasta nu este o despartire de televiziune pentru ca e un domeniu pe care il iubesc si care ma face sa ma simt extrem de vie! Daca vor exista in viitor propuneri de colaborare cu care sa rezonez cu adevarat, cu siguranta le voi da curs”, a incheiat vedeta.

Scrie un comentariu