News

Cine este cel mai frumos baiat de la sat?

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Raicu se pregateste sa puna capat primului sezon al emisiunii „Mi-s baiatul de la tara”. Marea finala a concursului, in care se va alege cel mai frumos baiat de la sat, va avea loc pe 11 iulie.

Ultima editie a emisiunii „Mi-s baiatul de la tara” va incepe cu o proba de baraj intre Eduard din Maxineni, ales de Anca Turcasiu, si maramuresanul Ionut din Rozavlea, ales de cantareata Celia, care au acumulat cele mai slabe rezultate in saptamanile de probe si antrenamente de la Bucuresti.

Publicul  va decide care dintre ei va ramane sa concureze in finala. Telespectatorii vor putea sa-si voteze preferatul prin SMS, votul incheindu-se dupa proba de baraj.

Finala „Mi-s baiatul de la tara” din 11 iulie va fi transmisa in direct si publicul va putea vedea cum se descurca baietii de la tara la diverse probe, printre care si testul de expresivitate. Baietii vor trebui sa  intruchipeze personaje celebre din showbizul autohton.

Elena Gheorghe, Celia, Crina Matei, Anca Turcasiu, Xonia, Aurelian Temisan si Cornel Pasat vor fi prezenti in platou si ii vor incuraja pe concurenti.

Castigatorul premiului de 10.000 de euro va fi ales tot de telespectatori, care isi vor putea vota favoritul prin SMS pe durata intregii emisiuni.

Atmosfera va fi intretinuta de Elena Gheorghe, Xonia si Celia.

Scrie un comentariu