Stiri Interne

Andreea Raicu, inceput de an plin de peripetii!

Scris de Administrator

Andreea Raicu s-a pricopsit cu o laringita „de toata frumusetea” si a fost nevoita sa intre in pauza vocala, asta la scurt timp dupa ce, in urma cu cateva zile, cand se intorcea de la Stockholm, si-a piedut telefonul mobil in avion, iar bagajele i-au fost ratacite de catre operatorul de zbor.

andreea-raicu-peripetii

Pentru Andreea Raicu, anul 2014 a inceput cu o serie de peripetii. Zilele trecute, vedeta a fost invitata sa ia parte la un eveniment fashion desfasurat in Stockholm.

Toate bune si frumoase, daca zborul de intoarcere in Bucuresti nu s-ar fi transformat rapid intr-unul de cosmar. Odata coborata din avion la destinatie, Andreea a constat ca si-a pierdut telefonul mobil.

De parca nu ar fi fost de ajuns, nici bagajele Andreei Raicu nu au ajuns odata cu ea in Bucuresti, acestea fiind ratacite si recuperate de vedeta abia dupa cateva zile.

Si fiindca un ghinion nu vine niciodata singur, Andreea s-a pricopsit cu o laringita destul de puternica. Atat de puternica incat, dupa cum ea insasi a dezvaluit pe Facebook, a fost nevoita sa intre in pauza vocala si sa ia o gramada de medicamente.

andreea-raicu-peripetii1

„Dupa ce mi-am pierdut telefonul si bagajele, dar pe care le-am recuperat ulterior, acum mi-am ratacit si vocea. Laringita! Tratament si pauza vocala totala! Introspectie totala daca pot sa-i spun asa! Hai sa vedem cum o sa fie!”, a scris vedeta pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu