Stiri Interne

Andreea Raicu, goala in revista Unica. “Ma bucur ca am facut aceste poze la 41 de ani!”

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu apare pe coperta noului numar al revistei Unica aproape complet dezbracata, o decizie indrazneata pe care, spune ea, este bucuroasa ca a luat-o acum, la varsta de 41 de ani.

Andreea Raicu, goala in revista Unica. “Ma bucur ca am facut aceste poze la 41 de ani!”

Andreea Raicu apare pe coperta revistei Unica in cea mai curajoasa ipostaza de pana acum. Vedeta s-a lasat fotografiata complet dezbracata, acoperita discret doar de flori sau anumite accesorii. Fotografiile alb-negru sunt realizate de celebrii fotografi Dana si Stephane Maitec. 

Andreea Raicu a acceptat sa apara in aceste ipostaze plecand de la conceptul naturaletii si transmitand mesajul ca este confortabila cu modul in care arata, cu corpul ei, intrucat a reusit sa scape de “rusinile” si complexele care o blocau in trecut.

„Naturaletea si increderea sunt nepretuite si o fac pe o femeie mult mai frumoasa decat toate mastile si ideile preconcepute despre cum ar trebui sa fie sau sa arate. E printre putinele sedinte foto in care nu am mai simtit sa fiu altcineva decat sunt, nu am incercat cu tot dinadinsul sa arat sau sa transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut sa arat nici ca sunt independenta, nici ca sunt puternica, nici ca nu am nevoie de nimic. Am fost confortabila cu cine sunt, cu corpul meu, fara rusinile care ma blocau de fiecare data. Am fost feminina si vulnerabila. Am fost relaxata. Am fost eu. Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta“, a explicat vedeta pe pagina sa de socializare.

Depresia prin care a trecut Andreea Raicu

Andreea Raicu marturiseste ca a reusit sa scape de obsesia de perfectiune pe care o avea de-a lungul anilor si ca acest lucru a ajutat-o sa evolueze si sa se simta eliberata de constrangeri si de anxietate. 

“Pana la un moment dat eu am fost intr-o oarecare zona de confort, dar cand am inceput sa ies, am accelerat atat de tare viteza, incat cumva am trait si am experimentat mai mult in ultimii ani (dupa plecarea in India din 2012) cat nu am facut-o toata viata. Odata cu aceasta calatorie mi-am schimbat perceptia fata de mine, fata de viata si felul in care functionez. Am inceput sa am mult mai mult curaj sa ies din zona de confort, ceea ce e paradoxal fiind o  persoana careia nu-i placea deloc schimbarea, din cauza dorintei de perfectiune cu care am fost crescuta. Ulterior, am aflat ca dorinta de perfectiune nu numai ca nu era una dintre cele mai mari calitati pe care eu credeam ca le am, dar era ceva extrem de nociv. Perfectiunea te face sa ramai in acelasi loc, pentru ca nu poti sa evoluezi de frica de a gresi si asta duce la frustrare, la nefericire, anxietate si depresie”, a declarat vedeta.

Scrie un comentariu