Stiri Interne Style Radar

Andreea Raicu ii imbraca pe indragostiti de Valentine’s Day!

Scris de Administrator

Pentru ca Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, Andreea Raicu s-a gandit sa lanseze o colectie de tricouri inscriptionate cu diferite mesaje de dragoste. Purtarea lor reprezinta un mod inedit de exprimare a sentimentelor in ziua special dedicata indragostitilor!

andreea-raicu-tricouri1

Andreea Raicu lanseaza seria de tricouri “In the Mood for Love” din colectia Tssshirt! Dedicate Zilei Indragostitilor, tricourile sunt inscripionate cu diferite mesaje de dragoste prin intermediul carora cei care le poarta pot sa-si exprime sentimentele intr-un mod inedit.

andreea-raicu-tricouri

“Pentru mine orice sarbatoare e importanta! Nu imi place sa le las sa treaca neobservate pentru ca e ca si cum as rata un prilej de a ma bucura. Astfel am decis sa sarbatoresc Ziua Indragostitilor – fie ca vorbim de Valentine’s Day, fie ca vorbim de Dragobete – printr-o serie noua de tricouri!

andreea-raicu-tricouri4

Imi sunt foarte dragi pentru ca m-am implicat in toate etapele de productie – de la alegerea celor cinci mesaje care sunt inscriptionate pana la grafica si design-ul tricourilor – si sper ca cei care le vor imbraca sa se bucure din plin de ele! Sunt vesele si pline de optimism exact asa cum e un om indragostit! Daca era nevoie de o uniforma pentru cei care iubesc, ei bine, iata ca am facut-o si pe asta!”, marturiseste Andreea.

andreea-raicu-tricouri2

De altfel, unul dintre tricouri poate fi personalizat chiar de cei care il poarta: are imprimat un “lovometru” – un barometru al dragostei – pe care fiecare isi poate bifa singur, cu un marker pe care il primeste cadou odata cu tricoul, numarul de fluturi pe care ii simte in stomac!

andreea-raicu-tricouri3

Seria “In the Mood for Love” face parte din colectia de tricouri Tssshirt by Andreea Raicu, lansata in 2008. An de an ea a reinventat clasicul tricou alb – una dintre piesele de rezistenta din garderoba ei – si, printr-o grafica inedita si vesela, l-a transformat intr-un prieten de nadejde al femeilor care stiu ca nu ai nevoie de artificii ca sa stralucesti, ci doar de o tinuta in care sa te simti bine.

Scrie un comentariu