Stiri externe

Exclusiv! Andreea Raicu: „Am renuntat la gimnastica ritmica pentru scoala”

Scris de Christian Stan

Andreea Raicu a crescut practicand tot felul de sporturi, dintre care cea mai mare atentie a acordat-o gimnasticii. Pentru ca era prea inalta, Andreea Raicu a fost mutata la gimnastica ritmica, insa nu a apucat sa faca performanta pentru ca parintii ei i-au impus ca scoala este o prioritate.

andreea-raicu-traieste-frumos

Andreea Raicu povesteste pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca a crescut facand foarte mult sport si ca gimnastica era preferata ei.

„Cand eram mica, parintii m-au dus sa fac aproape toate sporturile posibile. Cel mai important sport pe care l-am facut a fost gimnastica. Am facut gimnastica sportiva vreme de doi ani si pentru ca eram prea inalta m-au trimis la gimnastica ritmica”, declara Andreea Raicu.

Andreea putea sa devina o campioana a Romaniei in aceasta disciplina, insa a fost nevoita sa renunte din pricina scolii.

„Aveam 12 ani si la un moment dat a trebuit sa aleg. Scoala devenise mult mai importanta si mai serioasa, astfel ca parintii m-au facut sa aleg intre scoala si scoala”, declara Andreea Raicu.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu