News

Andreea Raicu a prins buchetul de flori: se marita?

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu a fost cea care a prins buchetul de flori aruncat de mireasa Roxana Voloseniuc, buna sa prietena, redactor-sef al revistei Elle Romania. Conform superstitiei, vedeta Prima TV ar urma sa se marite in curand.

Andreea Raicu a participat weekendul acesta la nunta bunei sale prietene Roxana Voloseniuc. Redactorul sef al revistei Elle Romania s-a maritat cu Alex Popescu, managerul clubului Gaia din Bucuresti, cu care are si un baietel de aproape patru luni.

Astfel, cei doi soti au organizat in acelasi timp si nunta si botezul micutului. Andreea Raicu a fost nasa copilului insa nu alaturi de iubitul ei, Tudor Chirila, ci de Razvan Ionescu, Executive Director la Adevarul Holding.

In timpul petrecerii, mireasa a aruncat buchetul de flori care a fost prins chiar de Andreea Raicu. Astfel, conform superstitiei, vedeta Prima TV ar urma sa se marite.

Conform Cancan, printre invitati s-au numarat Amalia Nastase si iubitul ei, Razvan Vasilescu, Vladimir Cohn si Laura Vargalui, fotbalistul Vladut Munteanu si sotia sa, Andreea, Dinu Pescariu si sotia lui, Letitia Beraru.

Scrie un comentariu