Stiri Interne

Andreea Raducan s-a casatorit! Iata cine este alesul si ce ochie a purtat la cununie!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raducan s-a casatorit. Renumita gimnasta si alesul ei, Daniel Tandreu, s-au cununat azi civil la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti. Iata ce rochie frumoasa a purtat vedeta si cine a luat parte la restransul eveniment.

andreea-raducan-cununie-1

Andreea Raducan s-a casatorit. Cununia civila a avut loc azi, la pranz, in cadru restrans, la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti.

Renumita gimnasta si alesul ei, Daniel Tandreu, au spus “Da” in fata ofiterului Starii Civile, avandu-i alaturi pe membrii familiei si pe cei mai importanti dintre apropiatii lor.

andreea-raducan-cununie

Printre acestia s-a aflat si fostii sai antrenori,  Mariana Bitang si Octavian Belu, precum si gimnasta prezenta Monica Rosu.

Andreea Raducan a ales sa poarte o rochie din matase roz, in ton cu buchetul de flori pe care l-a tinut permanent in mana.

mesaj-nadia-2

Cu cateva zile inaintea cununiei civile, Andreea a primit o felicitare emotionanta de la celebra Nadia Comanecimesaj-nadia

Cununia religioasa si petrecerea de nunta urmeaza sa aiba loc sambata. Sunt asteptati peste 250 de invitati care se vor distra la Stejarii Ballroom pe muzica lui Florin Ristei, pe cea a Ansamblului „Maramuresul”, si pe muzica mixata de un DJ.

Foto: Click

Scrie un comentariu