Stiri Interne

Andreea Raducan a facut nunta. Iata ce rochie frumoasa a purtat!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce s-a cununat civil saptamana trecuta, Andreea Raducan a facut ieri nunta. Iata cine a participat la eveniment si ce rochia a purtat mireasa in cea mai importanta zi a vietii sale private.

andreea-raducan-nunta-1

Andreea Raducan a facut nunta

Andreea Raducan a facut ieri nunta. Cunoscuta gimnasta s-a cununat religios cu alesul ei, Daniel Tandreu, in biserica Adormirea Maicii Domnului, din Pipera.

Sportiva a ales sa poarte o rochie de mireasa simpla, fara drapaje si mult voal, cu aplicatii de pietre in jurul decolteului si in talie, o rochie de zeita a Greciei Antice, dupa cum au comentat invitatii. Buchetul de mireasa a fost realizat din trandafiri albi.

andreea-raducan-nunta-sot

Dupa cununia religioasa, mirii au petrecut alaturi de invitati intr-un local de evenimente din Pipera. La eveniment au luat parte nume celebre din sportul romanesc.

andreea-raducan-nunta-nadia

andreea-raducan-nunta-3

Nadia Comaneci a venit in tara pentru a-i fi alaturi Andreei, Ion Tiriac a fost si el prezent, precum si fostile colege de generatie ale miresei, Sandra Izbasa, Monica Rosu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Catalina Ponor, Corina Ungureanu, Diana Bulimar, Sabina Cojocar, Loredana Boboc, precum si antrenorii care au urcat-o pe culmile gloriei, Octavian Bellu si Mariana Bitang.

andreea-raducan-nunta-2

andreea-raducan-nunta-4

Cei peste 250 de invitati au dansat pe muzica Ansamblului Maramuresul si apoi pe cea a trupei lui Florin Ristei.

S-a respectat si traditia furatului miresei, cel care a recuperat-o fiind fostul ei antrenor, Octavian Bellu.

Foto: Click , WOWBiz

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu