News

Andreea Marin, mini-vacanta subita in Croatia, alaturi de Tuncay Ozturk

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin si Tuncay Ozturk petrec zilele acestea o mini-vacanta in Croatia, intr-un loc pitoresc, in apropierea Parcului National Plitvice, patrimoniu UNESCO, cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei.

andreea-marin-tuncay-croatia

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au starnit mare valva in Romania prin mesajele postate pe Facebook, la o zi diferenta, ce anuntau, ba ca s-au despartit, ba ca s-au impacat. Motivul invocat: presiunea mediatica a zdruncinat linistea relatiei lor.

Mai intai, Tuncay a anuntat pe Facebook: „Eu si Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia sa nu mergem mai departe cu aceasta relatie. Am renuntat la relatie. Va multumesc mult pentru respectul pe care l-ati avut pentru relatia noastra”, a spus el.

Mesajul a fost completat de postarea Andreei pe pagine ei oficiala: „Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre.

andreea-marin-turc-2

 

Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”.

A doua zi insa, probabil, dupa multe discutii si evaluari ale relatiei lor, cei doi au decis sa isi acorde o noua sansa, iar Tuncay a marturisit:

„Nu sunt bun la comunicare. Mai ales cand nu are legatura cu profesia mea. Este prima mea lectie sa fiu in ochii publicului. Este pentru prima data in viata mea cand sunt sursa unei furtuni intr-un pahar. Imi cer scuze. Am invatat ceva nou. Multe multumiri prietenilor care au grija de noi. Ne bucuram de aceasta zi ca doi prieteni, ne luam relatia incet, pas cu pas, pentru familiile care au nevoie de noi”.

andreea-marin-tuncay

Ei bine, toate discutiile despre prezentul si viitorul relatiei lor s-au derulat intr-un cadru de vis. Cei doi isi petrec zilele acestea o mini-vacanta in Croatia. Au ales o zona propice vizitarii Parcului National Plitvice, patrimoniu UNESCO, cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei. „Un colt de rai din inima muntilor”, a scris Andreea. „Croatia, o minune a naturii de care m-am indragostit”, a continuat ea.

Cei doi s-au cazat intr-un resort cu puternice influente traditionale, ce seamana cu o adevarata ferma.

„Dragii mei, pentru o zi am respirat aer curat si am ales sa fiu alaturi de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiana, intr- un colt de rai din inima muntilor. Am facut fotografii minunate si, dupa ce imi voi desface bagajul si le voi descarca, vreau neaparat sa va recomand in imagini minunea naturii la care mi-a ramas gandul.

E aproape de noi, gazdele gatesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine insuti, nu e un pret de neatins… merita din plin sa evadezi chiar si pentru o zi, sa iti reincarci bateriile! Aveam nevoie de asta si toti avem, din cand in cand! Cu drag, pe curand!”, a scris Andreea pe Facebook.

Scrie un comentariu