News

Andreea Marin, consilier pentru 600 de femei la Cluj! Iata ce succes a avut vedeta!

Scris de Alexandru Manea

Peste 600 de participante au luat parte la evenimentul „Din dragoste pentru femei” organizat la Cluj Napoca, in cadrul caruia Andreea Marin a tinut o prelegere despre cat de important este pentru o femeie sa fie independenta de situatia financiara a partenerului de viata, dar si despre sprijinul pe care programul sau, „Scoala mamelor” il acorda femeilor cu probleme in viata de cuplu.

andreea-marin-cluj-3

Evenimentul de la Cluj Napoca din cadrul turneului „Din dragoste pentru femei”, initiat de Andreea Marin prin intermediul programului „Scoala mamelor”, s-a  bucurat de mare succes.

Peste 600 de femei au luat parte la conferinta speciala in cadrul careia Andreea Marin le-a vorbit pret de trei ore despre sanatate, frumusete, independenta financiara si profesionala fata de partenereul de viata. „Am avut o baie de zambete si de energie pozitiva”, a declarat Andreea.

andreea-marin-cluj-4

Turneul „Din dragoste pentru femei” este organizat in parteneriat cu Avon si vine sa consilieze participantele cum sa isi descopere propriile atuuri si valori, sa invete sa nu fie dependente de partenerul de viata, sa fie capabile sa aiba in maini parghiile propriului destin.

„Multe femei intampina probleme in viata pentru ca nu au incredere in ele si depind foarte mult de partenerul de viata, de aprecierea celor din jur.

In cazul in care esti intr-o familie cu momente de violenta, ajungi sa iti  fie teama de viitorul tau, ca o sa ajungi sa nu mai ai un acoperis deasupra capului daca te-ai desparti de partener. De aceea este bine sa iti constuiesti propria rezerva pentru momentele grele din viata. Cand partenerul isi pierde serviciul, se imbolnaveste sau isi pierde viata. Trebuie sa fii pe picioarele tale”, a declarat Andreea Marin.

andreea-marin-cluj-2

In cadrul evenimentului de la Cluj s-a reamintit campania „O mie de paturi”, in cadrul careia se pot achizitiona bijuterii. Cu sumele stranse in urma acestor vanzari urmeaza sa se achizitioneze 1000 de paturi pentru cele 50 de adaposturi din Romania in care pot fi gazduite femeile care aleg sa plece de acasa, alaturi de copiii lor, din pricina violentei domestice.

Turneul „Din dragoste pentru femei” continua, iar doamnele si domnisoarele care isi doresc sa participe la viitoarele intalniri cu Andreea Marin se pot inscrie accesand https://www.facebook.com/AvonSpace/app_551356644882250.

Scrie un comentariu