News

FRESH! Din cauza presiunii mediatice, Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au despartit!

Scris de Christian Stan

La doar trei saptamani dupa ce ne-a confirmat, in exclusivitate, faptul ca are o relatie cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, Andreea Marin si iubitul ei au cedat presiunii mediatice si au hotarat sa puna punct relatiei lor.

andreea-marin-turc-2

Andreea Marin a recunoscut pentru ADPM in urma cu trei saptamani ca este implicata intr-o noua relatie. Alesul ei este Tuncay Ozturk, fizioterapeut la spitalul Acibadem din Turcia.

Andreea si Tuncay au fortmat un cuplu vreme de trei luni, insa doar de curand au decis ca este timpul sa-si faca publica relatia,

Tuncay a sosit in Romania si a luat parte, alaturi de Andreea, la mai multe evenimente din cadrul programului Scoala Mamelor, administrat de vedeta de televiziune,

„Da, sunt impreuna cu un om, dar nu o sa intru in detalii. Deocamata am ales sa avem o prietenie. Lucrurile sunt firesti, nu ma ascund. Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut in Turcia, apoi a urmat o pauza in care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastra e de doua-trei luni, dar mai serioasa de o luna”, a declarat Andreea luni seara la Happy Hour.

Au trecut doar cateva zile de la anuntul unei relatii oficiale pana cand Andreea si Tuncay au hotarat sa se desparta, de vina fiind presiunea mediatica. Anuntul a fost facut, asa cum ne-a obisnuit Andreea in ultima vreme, pe pagina ei oficiala de Facebook.

„Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”, a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

Scrie un comentariu