ADPM Health News

Andreea Marin, sport in Parcul Izvor in cadrul unei actiuni World Class Romania!

Scris de Christian Stan

Peste 2000 de persoane au participat la cea de-a treia editie Fall Kick Off 2012 powered by World Class, care a prezentat pe 30 septembrie, in Parcul Izvor, un nou sezon de concepte de group training marca World Class.

Fall Kick Off 2012, parte din marele eveniment al toamnei BIKE FEST 2012- organizat de  Green Revolution (prima asociatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania)  si-a propus sa promoveze stilul de viata sanatos si sportul in natura.

Antrenamentele pe care participantii le-au efectuat au fost intre 30 – 50  de minute fiecare: PortDeBras, CXWORX, BODYPUMP, Zumba , Booty Express, BODYCOMBAT si un maraton de 4 ore de cycling.

Printre cei 2000 de participanti s-a aflat si Andreea Marin Banica, care a participat la demo-ul CXWORX( Marca Les Mills – World Class partener exclusiv), coordonat de Miss Fitness Universe Anca Bucur si Master Trainer Andreea Pavel. Spre sfarsitul clasei, Andreea Marin  a fost invitata pe scena alaturi de Anca si Andreea – antrenoarele World Class, prezentand impreuna cateva miscari specifice acestei clase.

Andreea Marin a ales  CXWORX  pentru ca este un antrenament revolutionar care imbunatateste mobilitatea, intareste si tonifica abdomentul dar  este si foarte distractiv, pentru ca se lucreaza cu corzi elastice!

„Felicitari instructoarelor World Class care au <scos untul din noi>, duminica trecuta in parcul Izvor, intr-o demonstratie extrem de placuta ca, daca vrei, se poate sa faci miscare in aer liber, sa cunosti oameni frumosi care-si doresc sa se simta bine cu ei insisi, nu neaparat sa faca performanta in sport. Sa aiba un tonus bun, echilibru, sanatate, ca-i mai buna decat toate. Ma bucur sa vad oameni de diferite varste, cu preocupari diverse, venind din toate colturile capitalei pentru un motiv simplu: miscarea in aer liber, sub indrumarea unor campioane. O placere!” spune Andreea Marin.

“Fiecare client al nostru este tratat in mod individual, in funcție de multiplele așteptari și nevoi – așa și participantii si-au putut  alege clasele preferate din cadrul evenimentului. Zi de zi avem o responsabilitate care ne obliga si ne onoreaza: sa imprimam aceasta cultură a traiului sănătos in cele mai bune conditii. Am creat dependență față de activitatea fizică impreuna cu voi si pentru asta va multumim. Speram ca am surprins cu acest cocktail exploziv de energie la Fall Kick Off 2012”, a declarat  Andreea Ionita, Marketing Manager World Class Romania.

Scrie un comentariu