Stiri Interne

Andreea Marin si Virgil Iantu, din nou voci pentru desene animate

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin si Virgil Iantu au fost din nou ofertati pentru a inregistra vocile unui nou film de desene animate. Pentru dublajul in limba romana, cele doua vedete au intrat recent in studio si au fost, se pare, remunerate cu mii de euro.

andreea-marin-virgil-iantu-desene-animate

Andreea Marin „recidiveaza” si a intrat recent din nou in studio pentru a inregistra vocea unul personal dintr-un nou film de desene animate.

„Fug spre Buftea, sa intru din nou in pielea unui personaj animat. Cu oameni frumosi in jur, care nu au uitat sa mai fie copii din cand in cand”, si-a anuntat vedeta fanii recent.

La fel a procedat si Virgil Iantu, cel care a acceptat oferta de a fi vocea personajului principal din filmul „Dl. Peabody si Sherman”. Mai exact, a unui catel care doreste sa infieze un… copil.

Conform Libertatea, Iantu ar fi primit 8000 de euro pentru acest job, tinand cont ca a fost vorba de personajul principal care are cele mai multe replici.

Nici Iantu si nici Andreea Marin nu sunt la prima experienta de acest gen. Fostul prezentator al emisiunii „Vrei sa fii milionar”, care a revenit anul trecut in muzica alaturi de propriul band, a mai asigurat voce pentru filmul de animatie „Bolt”, iar Andreea Marin, anul trecut pentru un personaj din „Pasari libere 3D”, mai exact pentru o .. curca.

andreea-marin-pasari-libere

Dl. Peabody si Sherman este un film 3D de animatie, bazat pe fragmentele cu Domnul Peabody din celebrul serial animat al anilor 1960, Showul lui Rocky si Bullwinkle, si va fi lansat in aceasta primavara pe marile ecrane.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu