Celebrity PR News

Andreea Marin si Stefan Banica au aruncat bomba! Apoi au fugit in vacanta! Sa ii condamnam?

Scris de Sorin Dutoiu

Am remarcat un real deranj al multora vis-à-vis de decizia fostului cuplul Andreea Marin – Stefan Banica de a anunta divortul cu putin timp inainte sa plece in vacanta peste hotare. De parca ar fi fost normal cumva sa ramana acasa si sa ofere explicatii? Sa ii condamnam pentru aceasta „nesabuinta” sau nu?

Cronica unui divort asteptat. Cam la asta se rezuma analiza multor comentatori mondeni din prin ziare sau de la diverse televiziuni. Multi se asteptau ca Andreea Marin si Stefan Banica sa divorteze (existau multe indicii, declaratii cu subinteles). Cu toate acestea, anuntul celor doi postat pe paginile de Facebook i-au luat si pe ei prin surprindere.

A fost punctul declansator al unei serii de articole despre cele mai importante momente din timpul casniciei celor doi, mai presus de toate, cele mai incomode si despre presupusele motive ale desparitirii.

Multi s-au aratat deranjati de faptul ca fostii soti au aruncat „bomba” inainte sa decoleze cu avionul spre Dubai. Altii au speculat si pe seama orei anuntului, 20.45, cu putin timp inaintea emisiunilor mondene de seara, la fix pentru a deveni subiect de tocat in fata publicului.

Protectia Violetei

Putini insa au luat in cosiderare dorinta fostilor soti Banica de a o proteja pe fiica lor, Violeta, de avalansa de articole ce inevitabil patrund violent in viata lor privata. Erau siguri ca vestea divortului, articolele defaimatoare din trecut, scandalurile mediatice, fabricate sau nu, urmau sa ajunga subiectul principal de discutie pe buzele romanilor.

In aceste conditii, Violeta ar fi asistat la un adevarat circ mediatic, la o avalansa de discutii si intrebari din partea celor din jur. Cu siguranta ar fi afectat-o, fiind doar o copila de cinci ani care invata inca sa se integreze in societate si care are nevoie de caldura si protectia parintilor ei.

Cu siguranta, daca ar fi ramas acasa, ar fi dat nas in nas cu echipele de televiziune si cu paparazzi postati in fata locuintei, ar fi asistat la viitura de intrebari rostite strigand, concomitent si haotic, spre parintii ei, cu scopul de a se smulge macar o scurta declaratie pentru publicul de acasa insetat de amanunte picante.

O experienta traumatizanta pe care niciun parinte nu ar dori-o copilului lor…

Respectarea vietii private nu mai este, de mult timp, o regula respectata in presa din Romania. In aceste conditii, este lesne de inteles de ce Andreea si Stefan nu au aruncat anuntul public la intamplare. Nu l-au lansat dimineata, in timpul programului de lucru din redactiile ziarelor, ci seara, dupa incheierea editiei, cand nu mai era timp ca stirile sa apara a doua zi pe print, ci doar pe variantele on-line.

Mai mult, au postat anunturile chiar inainte ca avionul lor de decoleze, astfel incat telefoanele mobile sa fie inchise si sa nu fie tinta sutelor de apeluri si SMS-uri inevitabile din partea Mass Media.

Cat mai multa discretie

Probabil, in aceste clipe Violeta nici nu cunoaste decizia parintilor ei. Construieste castele de nisip pe malul marii sau se balaceste in piscina fericita ca ii are aproape pe mami si pe tati, fara a stii ca, peste putin timp, se va intoarce in Romania si va locui, in cea mai mare parte a timpului, doar cu unul dintre ei.

Va avea destule de infruntat, asa ca, macar acum, cand tara arde din pricina divortului parintilor ei, sa fie ferita de stirile si de dezbaterile de la televizor.

Din fericire, are parte de doi parinti care stiu sa trateze situatia cu decenta, fara a-si varsa nemultumirile si frustrarile printr-un razboi al declaratiilor in presa.

Scrie un comentariu