Evenimente

Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov. Jade Kojic, vedeta colectiei „Campionii”

Scris de Ana Kozma

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei ”Campionii”!

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

Gala de caritate ”Aici pentru Tine” a transformat si anul acesta vietile familiilor greu incercate de soarta! Ajunsa la cea de-a IV-a editie, Gala a fost dedicata sustinerii continuarii programelor de educatie nonformala pentru inca 100 de copii dezavantajati si parintii acestora din Brasov si imprejurimi.

Andreea Marin a fost prezentatoarea Galei si promotorul constructiei primului Centru Comunitar Modern –primul de acest fel din Romania cu servicii integrate de preventie, educatie si integrare pentru persoanele defavorizate. Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie selecta, Hotel Aro Palace Brasov, si a fost organizat de Asociatia ”Aici pentru Tine”.

Momentele artistice din seara Galei au fost sustinute de Nicola, Eduard Ungureanu, Liviu Teodorescu si Mircea Eremia, iar Adela Diaconu a fost cea care a adus ”Campionii” la Brasov!

Campioni mondiali si olimpici, artisti de marca si vedete de top s-au implicat cu drag si au sustinut neconditionat cauza, daruind speranata copiilor si adultilor napastuiti din Brasov. Helmut Duckadam, Camelia Potec, Mihai Leu, Doina Melinte, Elisabeta Lipa, Marian Ivan, echipele de fotbal Dinamo, FCSB, artista Anca Irina Lefter au donat articole ce le poarta semnatura spre a fi licitate.

Elisabeta Lipa este cea mai buna canotoare a secolului XX si cel mai de succes presedinte de Federatie din Romania. Aceasta a donat un tricou de colectie. Articolul vestimentar a fost licitat in cadrul evenimentului caritabil de la Hotel Aro Palace Brasov!

Speranta modelingului romanesc, Jade Kojic, a purtat tricoul. A fost admirata apoi in cadrul prezentarii de moda ”Campionii”. Acolo a purtat rochia ce il infatiseaza pe marele campion mondial la box, Mihai Leu.

Show-ul de moda ”Campionii” a fost pus in scena la Brasov de Adela Diaconu. Acesta le este dedicat marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania. Este un show sport unic de moda. Un show unde valorile adevarate stralucesc in lumina reflectoarelor la fel ca atunci cand aduceau aurul si gloria pentru tara noastra.

Tonul sport al colectiei este dat de rochia inspirata din echipamentul jucatoarelor de tenis din anii 60-70.

Mici campioni, dar si copiii mai putin favorizati de soarta, copii ai sportivilor nostri, copii cu povesti cutremuratoare, si-au spus povestile numai dintr-o privire. Cu gesturile lor firesti de copii si adolescenti. Cu gesturi precise de sportivi cateodata, cu bucurie, cu emotie, uneori cu timiditate, alteori cu fronda. O lume a unei varste derulata in numai cateva minute, dar o lume unita!

Prezentarea de moda a fost inchisa de unele dintre cele mai de succes modele din noua generatie: Bianca Draghiciu, Jade Kojic, Ana Maria Ivan, Elisya Lupu si Irina Nedelcu. ”Campionii” Adelei Diaconu au imbinat lumile la Brasov. Astfel s-a urmarit sa se respecte tema Galei – imbinarea lumilor.

In cadrul Galei de caritate ”Aici pentru tine”, Adela Diaconu a fost laureata cu trofeul binelui in calitate de Ambasador al faptelor bune. Fosta sportiva a dedicat premiul campionilor mondiali si olimpici, profesionistilor desavarsiti din presa, beauty, TV. Tuturor celor ce au sustinut neconditionat cauza si au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov.

Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov prin implicarea lor neconditionata. Se asteapta in continuare fapte bune, gesturi firesti, dar exceptionale in zilele noastre. Acelea de a oferi integrare si de a asigura copiilor din familiile defavorizate din Brasov o viata mai buna oferindu-le sprijin si educatie!

Ajuta si tu la construirea centrului comunitar holistic, donand 2 euro prin sms la numarul 8842 cu textul CENTRU!

Fiica lui Cosette Kojic, model la Romanian Fashion Philosophy!

Scrie un comentariu