News

Andreea Marin se intretine cu creme de bebelusi!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin banica nu cheltuie o avere pe produse cosmetice de lux, de sute de euro si se intretine, surprinzator, cu produse destinate bebelusilor si copiilor mici. Vedeta a descoperit beneficiile acestora de odata cu venirea pe lume a fiicei sale, Violeta.

In timp ce unele vedete cheltuie sute de euro pe produse cosmetice de lux, Andreea Marin a descoperit beneficiile produselor destinate copiilor mici, care nu sunt atat de costisitoare, insa ofera un rezultat mai mult decat multumitor.

„Intotdeauna am grija sa testez anumite produse pe pielea mea inainte sa le recomand altora si, mai cu seama, sa le aplic pe pielea copiilor mei.

Asa s-a intamplat inclusiv cu cremele de corp pentru bebelusi si copilasi un pic mai mari si pot spune ca Violeta imi apreciaza alegerile si este foarte incantata de gelul de dus, de uleiul pentru masaj sau de samponul fara lacrimi pe care le folosim impreuna.

Imi face si mie mare placere sa-mi ingrijesc pielea cu laptele de corp al Violetei sau cu uleiul pentru masaj, pentru ca au un parfum excelent, imi lasa pielea foarte fina si miros, apoi, a… bebelus de lapte”, a declarat Andreea Marin pentru ziarul Puterea.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu